fredag 19. oktober 2012

Restaurantanbefaling: The Raw Tribe, København


Veganguide København, del 1. 

Etter antallet spisesteder å dømme er raw food stort i den danske hovedstaden. Det første serveringsstedet jeg besøkte i løpet av sommerens opphold i Køben, var The Raw Tribe på Nørreport. 

The Raw Tribe serverer utelukkende økologisk, vegansk raw food. Om sommeren har stedet uteservering i Blågårdsgade. De har et bittelite lokale innendørs, med 3-4 bord. På menyen finner man blant annet en lille vegi (55 DKK), store vegi (85 DKK), pizza (45 DKK), sandwich (55 DKK), og en egen tribe menu.  Her kan man velge mellom en lille tribe (130 DKK) og en stor tribe (160 DKK). De selger også te, smoothies og shakes. 

Jeg spiste en lille tribe. Den er sammensatt av en gulrotsalat, en salat med søtpotet og pastinakk (toppet med cashewkrem og gresskarkjerner), en springroll med spinat, gulrøtter, fersk spinat, rødkål og sorte sesamfrø. Når man kjøper en liten tribe får man også med en brownie babe og en smoothie (jeg valgte en kakaopower smoothie). Middagen var relativt pregløs og anonym og ikke særlig mettende, men kakaosmoothien var kremete og jævlig god. Brownien var utrolig saftig, mektig og fantastisk rik på smak. 


Adresse: Blågårdsgade 2a, København
Hjemmeside: www.therawtribe.dk
Telefon: + 45 30615018
Åpningstider:  
Man-fredag: 11.00 - 20.00
Lørdag-søndag: 11.00 - 20.00 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar