lørdag 13. oktober 2012

Restaurantanbefaling: Café Miller, Hamburg


Veganguide Hamburg, del 3. 

I St. Pauli-distriktet i Hamburg ligger Café Miller. Café Miller en en kafé/kneipe/sportsbar med en allsidig og veganvennlig meny. Menyen er oversiktlig, og et lite eple forteller at retten er vegansk. Det gjør det enkelt å orientere seg. Café Miller selger varme drikker, kaffe, te, brus, saft og juice, samt øl, vin og sterkere saker. 

Café Millers frokostmeny serveres mellom kl. 10.00 og 18.00 (!). Frokosttilbudet for veganere er godt. De tilbyr en søt vegansk frokost (2 skiver toast, vegansk smør, vegansk ost, peanøttsmør, sjokoladekrem, sukkersirup og hjemmelaget syltetøy). I tillegg selger Café Miller en Vegan & Deftig frokost (seitanpølser, bakte bønner, toast og tomat). Menyen inkluderer også en Veganes Frühstück (2 skiver brød, vegansk smør og 2 wheatypølser). Dessuten er det mulig å kjøpe 3 skiver røkt tofu som tillegg til de veganske frokostmenyene. Café Miller har en vegansk fruktsalat med soyajogurt og müsli. Man kan også kjøpe en porsjon stekt tofu eller wheatypølser til 1,60 €. 

Bortset fra frokostmenyen har Café Miller varm- og kaldretter som serveres mellom kl. 10.00 - 22.00. De byr på en vegansk sandwich med tofu, vegansk matsuppe, vegansk pasta Napoli med hjemmelaget tomatsaus, en blandet salat, og Café Millers tofu. 

Nok å velge i for veganere, med andre ord. 

Jeg tok turen innom Café Miller fro å spise frokost. Valget falt på scrambled tofu til 3,10 €, samt bakte bønner og tomat til 2,80 € og en rabarbrasaft til 2,60 €. Café Millers scrambled tofu lages med solsikkekjerner og tomat, og serveres med agurk, gulrøtter, redikk og salat. De bakte bønnene serveres også med en liten salat. I tillegg får man 2 skiver brød med vegansk smør. Jeg lager bedre scrambled tofu hjemme, men Café Miller skal ha stjerne i boka for en omfattende veganmeny.

Adresse: Detlev-Bremer-Straße 16, Hamburg 
Hjemmeside: www.cafe-miller.de  
Telefon: (+49) (040) 315719 
Åpningstider: 
Mandag: 15.00 - 24.00 
Tirsdag - søndag: 10.00 - 24.00 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar