søndag 21. oktober 2012

Restaurantanbefaling: Café N, København


Veganguide København, del 2. 

Et stenkast unna The Raw Tribe på Nørrebro ligger Café N. Stedet har en  hel-vegetarisk meny, og man kan blant annet velge mellom tzatziki med brød, croissant, brød med ost og frukt, suppe med brød, sandwicher med ulikt pålegg, omelett, brunsj, veggistallerken, terte med grønn salat og tzatziki, og dagens rett. Mye på menyen er økologisk.

Jeg gikk for en burgermeny til 89 DKK. Menyen inneholder en veganburger med stekt potet og ferskpresset juice. Stekt potet viste seg å være søtpotetfries (nam!). Burgerbrødet var hjemmelaga og kjempegodt. Ellers fulgte det med en enkel salat (tomat, rødbeter, gulrøtter i staver, alfalfaspirer og hummus) og fersk frukt. Selskapet mitt og jeg greide ikke å bestemme oss for hvilke ingredienser burgeren bestod av, men god var den. Juicen inneholdt appelsin, ingefær og rødbeter, og var syrlig og god.

Porsjonene på Café N er store, og man får mye mat for en rimelig penge. Hver fredag er det folkekjøkken på caféen, og man får en middagsrett til 25 DKK. Slikt initiativ liker vi!

Adresse: Bågårdsgade 17, København
Hjemmeside: www.cafe-n-2200.dk
Telefon: + 45 32156852
Åpningstider: 
Mandag - lørdag: 08.00 - 22.00
Søndag: 09.00 - 21.00

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar