fredag 21. desember 2012

Veganske babysko


Veganske babysko med rutemønster.
Er du på leiting etter et vegansk alternativ til babysko i skinn? Look no further! Etsy-butikken Little house of Colors sine veganske babysko er hjemmelaga, rimelige, og de gir god støtte for små føtter som skal lære seg å gå for første gang. Ikke minst er de sjukt fine. 

Jeg leste om Little house of colors på den tyske veganbloggen Seitan is my motor, og ble i fyr og flamme. Det er vanskelig nok å finne gode veganske sko som voksen, men til babyer er det i alle fall utfordrende. Barnehagepersonale vil gjerne at ungene skal bruke skinnsko når de skal lære seg å gå. Det er viktig å finne sko i materiale som støtter babyens føtter. Supertrivelige Lauren O., som står bak Little house of Colors, lager veganske babysko i mykt og fleksibelt materiale. Skoene er fôra med fleece, hælen er av fake semska skinn, mens mønsteret er laget av bomull. 
Veganske babysko med rutemønster + veganske babysko med sommerfugler.
Ved bestilling på Etsy må man passe på å holde selve bestillingen på under 200 NOK. Da slipper man toll. Frakt kommer utenom. 

Jeg har forelsket meg fullstendig i skoene, og har foreløpig kjøpt intet mindre enn fire par sko. Veganske babysko med frosker i størrelse 0-3 måneder, veganske babysko med hvaler i størrelse 12-18 måneder, veganske babysko med bestefar-/rutemønster i størrelse 12-18 måneder (jeg vet ikke hva mønsteret egentlig heter, men fint er det), og veganske babysko med sommerfugler i størrelse 6-12 måneder.  

Kan du ikke begynne å lage voksen-modeller også, Lauren? Veganske dametøfler i størrelse 38 hadde vært ypperlig. Please?
Veganske babysko med frosker
Veganske babysko med hvaler

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar