Etter to år med småskala-blogging på grønnsakenes vegne, sier jeg takk for meg. Tusen takk til alle som har lest og kommentert innleggene jeg har skrevet.
Så synd, kommer til å savne bloggingen din! Har nå lest det aller meste, selv om jeg ikke har kommentert hvert innlegg :) Men tusen takk for alt du har delt her <3
Takk for fine oppskrifter! Nå er jeg her fordi jeg har masse nykokte kikerter jeg ikke helt vet hva jeg skal gjøre med - hvilken blogg passer bedre da?!
Synd du gir deg, men takk for alle gode tips og heldigvis er det flere som blogger på grønnsakenes vegne :)
SvarSlettSå hyggelig å høre at du har satt pris på oppskrifter og tips. Og ja, det er mange supre veganblogger der ute!
SlettTakk for deg! Håper bloggen ikke blir slettet, det er masse bra her :)
SvarSlettBloggen blir stående :)
SlettSå synd, kommer til å savne bloggingen din! Har nå lest det aller meste, selv om jeg ikke har kommentert hvert innlegg :) Men tusen takk for alt du har delt her <3
SvarSlettTakk for gode ord!
SlettTakk for fine oppskrifter! Nå er jeg her fordi jeg har masse nykokte kikerter jeg ikke helt vet hva jeg skal gjøre med - hvilken blogg passer bedre da?!
SvarSlettHahaha :) Hvis man har masse nykokte kikerter kan man lage hummus i ulike varianter, og ellers fryse kikertene i porsjonspakker. Kikerter for the win!
SlettÅ, takk for frysetips! Haha. Fantastisk :))
SvarSlett