tag:blogger.com,1999:blog-8525766166998023675.post2418257653245837023..comments2023-06-01T11:09:58.684+02:00Comments on Kikertterroristen | Vegansk matblogg: RødbetesuppeKikertterroristenhttp://www.blogger.com/profile/00902117402871376535noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8525766166998023675.post-27243015148133755172011-10-15T08:10:58.791+02:002011-10-15T08:10:58.791+02:00Takk for innspill! Jeg pleier å la løk, gulrøtter ...Takk for innspill! Jeg pleier å la løk, gulrøtter og rødbeter blankes i olje før jeg tilsetter krydder og vann. Riktig nok ikke like lenge som 20-30 minutter, men noen minutter. Skal endre oppskriften nå :) Bønner er jeg litt skeptisk til i akkurat denne sammenhengen, men takk for tipset!Kikertterroristenhttp://kikertterroristen.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8525766166998023675.post-86138823803075259932011-10-14T23:08:51.824+02:002011-10-14T23:08:51.824+02:00Som en dedikert og langvarig fan av borsj-suppe te...Som en dedikert og langvarig fan av borsj-suppe tenkte jeg å gi et pat tips om dette er aktuelt :)<br />1) Smaken blir mye mykere og bedre om rødbet, gulrot og løk stekes først i 20-30 min på middels varme.<br />2) Kan være fint å tilsette tomatpasta og bønner.<br />Det som er nytt for meg er ingefær - høres jo bra ut! Må prøve absolutt jeg også! Bør nok bli ferdig med den rødbetsuppen som står i kjøleskapet... :)Bamsegutthttps://www.blogger.com/profile/12388065869140076553noreply@blogger.com