søndag 2. juni 2013

Vegansk brunsj, sommerutgaven

Frokost er dagens viktigste måltid, spør du meg. I ukedagene spiser jeg som oftest ulike typer smoothie, havregryn med soyamelk, nøtter og banan, eller havregrynsgrøt til frokost. Men i helgene er det digg å ta seg tid til å lage mer forseggjort frokost. Eventuelt kan man gjøre som jeg gjorde her forleden: spise noe som ligner mistenkelig på helgefrokost til middag. Da følte jeg meg voksen, da.

Dette havnet på tallerkenen min forrige gang jeg lagde brunsj:
babyspinat
veganske pølser fra Linda McCartney
ketsjup
vegansk majones
stekt sjampinjong
tomatbønner 
saktebakte tomater 
tofu scramble 
brød fra Lustrabui 

Flere forslag til vegansk brunsj-menyer:
vegansk brunsj
vegansk 17. mai-meny 2012 
vegansk 17. mai-meny 2013

4 kommentarer:

  1. Så kjempedeilig!! Veganmat<3<3

    SvarSlett
  2. Ser ut som en herlig brunsj! De Linda Mc-pølsene har jeg til gode å smake.

    SvarSlett
    Svar
    1. Det smakte herlig og! Jeg er egentlig ingen fan av kjøtterstatninger, og synes det holdt med én Linda McCartney-pølse. Men det er sikkert helt topp dersom man savner den autentiske kjøttsmaken. Hun jeg spiste brunsj/middag med, spiste sikkert tre pølser :D

      Slett