Frokost er dagens viktigste måltid, spør du meg. I ukedagene spiser jeg som oftest ulike typer smoothie, havregryn med soyamelk, nøtter og banan, eller havregrynsgrøt til frokost. Men i helgene er det digg å ta seg tid til å lage mer forseggjort frokost. Eventuelt kan man gjøre som jeg gjorde her forleden: spise noe som ligner mistenkelig på helgefrokost til middag. Da følte jeg meg voksen, da.
Dette havnet på tallerkenen min forrige gang jeg lagde brunsj:
babyspinat
veganske pølser fra Linda McCartney
ketsjup
vegansk majones
stekt sjampinjong
tomatbønner
saktebakte tomater
tofu scramble
brød fra Lustrabui
Flere forslag til vegansk brunsj-menyer:
vegansk brunsj
vegansk 17. mai-meny 2012
vegansk 17. mai-meny 2013
Så kjempedeilig!! Veganmat<3<3
SvarSlett:)
SlettSer ut som en herlig brunsj! De Linda Mc-pølsene har jeg til gode å smake.
SvarSlettDet smakte herlig og! Jeg er egentlig ingen fan av kjøtterstatninger, og synes det holdt med én Linda McCartney-pølse. Men det er sikkert helt topp dersom man savner den autentiske kjøttsmaken. Hun jeg spiste brunsj/middag med, spiste sikkert tre pølser :D
Slett