Gratulerer med dagen!
Årets 17. mai-brunsj er overstått. Nå skal jeg spise is og se på tog resten av dagen, jej!
Vegansk 17. mai-meny anno 2013 bestod av følgende:
tofu scramble
veganske pølser fra Linda McCartney
potetsalat
bakt banan
bakt tomat
stekt portobellosopp
hummus
vegansk speilegg (!)
Fjorårets veganske 17. mai-meny finnes her.
Yum, ser veldig godt ut :) Den potetsalaten er perfekt til grillmaten, love it! Ganske synd at man ikke får tak i Linda McCartney produkter her.. Men den 17 mai hadde jeg hamburger + Dr.pepper, min favoritt brus :)
SvarSlettJeg digger også VeganVoff's potetsalat! Lina McCartney-pølsene er faktisk kjøpt i England. Håper de blir lettere tilgjengelig i Norge snart :)
SlettOg burger er supert - spesielt på grillen! 16. mai grilla jeg burgere med TVP og svarte bønner, og serverte det med potetsalat, hamburgerbrød og masse anna digg tilbehør. Nam.