søndag 19. mai 2013

Bursdagsfeiring - the vegan way

I går var jeg i bursdagselskap til min fine venninne L. Det var et etegilde uten like, med oreo cupcakes, sjokoladecupcakes, kanelkake fra kvalitetsgarantisten VeganMisjonen (for anledningen dekorert med regnbuefarget spiselig glitter, tjoho!), falafel, foccacia, valnøttbrød, guacamole, oliventapenade, tomatsalsa og nachochips. Bedre kan det ikke bli! 

10 kommentarer:

 1. Åh den kaka var kjempefint pynta med glitter, vårlig:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk skal du ha! Den er absolutt en av yndlingskakene mine, og smaker aldeles fantastisk :)

   Slett
 2. Søren, så mye godt!! :D Glitrekanelkake, hihi, den ble jo kjempelekker <3

  SvarSlett
  Svar
  1. He-he. Kaka ser ut som den er tatt rett ut av en barnebursdag, men bursdagsbarnet fyllte altså 24 år, bare for å presisere det :D

   Takk igjen for fantastisk oppskrift - kanelkaka di er en vinner!

   Slett
 3. Åh, så mye hærlig mat! Så heldig dere er :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg føler meg heldig som har en nydelig venninne som også er veganer, og som jeg kan skjemme bort og lage masse god mat til, og feire bursdag med :)

   Slett
 4. Mmm, alt dette ser jo kjempegodt ut! Det er så sjeldent jeg ser et fult dekket bor hvor alt sammen er ting jeg kan spise. Jeg kjente jeg ble litt ekstra gira på de oreo-muffinsene, me det er vel bare fordi det er sent og jeg begynner å få natt-cravings :P

  SvarSlett
  Svar
  1. I know! Det føles utrolig godt å delta i bursdagsselskaper, grilling eller andre selskaper der jeg faktisk kan spise ALL maten. Dessverre skjer det ikke så ofte, men jeg setter veldig stor pris på det NÅR det faktisk skjer :)

   Oreo-cupcakesene er de beste jeg har smakt på lenge, anbefales virkelig!

   Slett
 5. HERLIG!! :D Elsker bord dekket med bare masse veganske herligheter! Noe bedre finnes ikke, og alt dette ser helt nydelig ut!

  SvarSlett