onsdag 29. august 2012

Butikkanbefaling: Astrid och Aporna, Malmö


Veganguide Malmö, del 3. 

Om ikke fantastiske Kao's er grunn nok nok til å ville flytte til Malmö, så skal jeg herved presentere enda en grunn: det økologiske og vegetariske supermarkedet Astrid och Aporna. Astrid och Aporna ligger, i likhet med Kao's, like ved konserthuset i Malmö. Sjappa er i samme kategori som Goodstore i Stockholm, men spør du meg så er Astrid och Aporna enda bedre.

På Astrid och Aporna kan du kjøpe frø, linser, bønner, erter, ris, bulgur og quinoa i løsvekt. Selvsagt selges de samme produktene også i ulike størrelser, både kokte og tørre. I tillegg har Astrid och Aporna en enorm fryse- og kjøledisk. Her finner du blant annet Wheaty pølser, utallige typer plantemelk og vegansk is (inklusive Booja Booja!). Frukt- og grøntavdelingen er 100 % økologisk. Dessuten selger de masse pålegg, ulike typer drikke, brød og alt du ellers skulle trenge av veganske produkter.

Astrid och Aporna åpnet i april 2007, og bidrar virkelig til å gjøre Malmö til den vegan-himmelen byen er. Jada, Trondheim har Etikken, Oslo har Røtter og Bergen har Kinsarvik og Reindyrka (og la det være sagt: alle disse sjappene er supre), men Malmö stiller i en klasse for seg.  

Adresse: Gustav Möllers gata 2, Malmö
Hjemmeside: www.astridochaporna.se
Telefon: + 46 (0)40-611 60 83
Åpningstider: 
Mandag - fredag: 09.00 - 19.00
Lørdag: 10.00 - 18.00
Søndag: 11.00 - 16.00

2 kommentarer:

 1. Ja, fantastisk! Vi prioriterte Berlin, så det ble bare fire timer på oss i Malmö. Men på den tiden rakk vi både Astrid og Kaos. (PS. Takk for sist! Håper resten av turen var fin.)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for sist, Helle!
   Berlin var helt, helt utrolig bra (og det var resten av turen også, takk som spør), så jeg er helt enig i at det var en klok prioritering! Så fint å høre at dere stakk innom både Astrid och Aporna og Kao's - nydelige steder begge to.

   Slett