mandag 16. juli 2012

Red curry paste-hummus


Okei, herved gir jeg meg selv forbud mot å publisere en ny hummus-oppskrift på et halvt år. Først må jeg bare introdusere en ny smakssetter: red curry paste.

1 boks kikerter (400 gram)
2 ss red curry paste 
1 hvitløksfedd, finhakket
1 krm salt
1 ts spisskummin
saft fra en halv sitron
1 ts tahini
2 ts rapsolje
1 ss vann (eventuelt litt mer) 

1. Ha alle ingrediensene i en stavmikser, og kjør til blandingen er jevn. Du må regne med å måtte stoppe for å skrape ned blandingen fra kantene underveis. Det kan hende du trenger å spe på med litt mer vann for å få ønsket konsistens. 
2. Oppbevar hummusen i en lufttett beholder i kjøleskapet.  

Sjekk også ut oppskriftene på vanlig hummus, søtpotethummus, appelsinhummus, rødbethummus og gulrothummus!

2 kommentarer:

  1. Det kan aldri bli for mye hummus her i verden! :D For en god ide å putte curry paste oppi, det må testes!

    SvarSlett
    Svar
    1. Haha, så fantastisk å høre at det er flere enn meg som mener at man aldri kan få nok hummus!

      God sommerferie, Jane!

      Slett