1 liten gul løk, finhakket
4 hvitløksfedd, finhakket
2
bokser kikerter (á 400 gram = 800 gram)
500
gram cherrytomat eller store plommetomater
2
ts fersk ingefær, finhakket
1
ss agavesirup
0,5
ts spisskummin
1
dl fersk koriander
1
ts gurkemeie
0,5
ts kardemomme
2
hele kanelstenger
0,5
ts hel kryddernellik
1
klype cayennepepper
1
klype salt
1
krm pepper
Du
trenger også:
2,5
dl ris
5
dl vann
1.
Flå tomatene (skjær et lite kryss i begge sidene på tomatene og
legg dem i en kjele med kokende vann til du ser at skinnet begynner å
løsne. Hell av vannet og dra av skinnet). Del tomatene i to.
2.
Blank løk og hvitløk i litt olje i en kjele. Tilsett krydder, og la
det småkoke i 5-10 minutter før du tilsetter tomater og kikerter.
Gi et oppkok, dekk med lokk, og la det småkoke i minst 20 minutter.
3.
Kok ris mens chana masalaen koker på svak varme.
Servér
chana masala med ris og fersk koriander.
(2-3 pers.)
Nom nom nom, elsk!
SvarSlettSkjønner at jeg har gått glipp av noe her, må si du har vært produktiv!
Det jeg mener er selvfølgelig velkommen til bloggverden, veldig glad for å se en ny veganblogg! :D
Digger bloggnavnet, forresten! :)
Tusen takk for det, Christina! Hyggelig å se at du har begynt å blogge igjen etter sommeren.
SvarSlett(Og forresten er det ikke du som har gått glipp av noe - jeg gjorde ikke bloggen offentlig/åpen før for to uker siden).
Lykke til med kokkeleringen - gleder meg til å følge bloggen din videre!
Ah, da skjønner jeg. :) Skal følge med videre her ihvertfall. Lykke til du og! :) Kan jeg spørre hvor du bor hen?
SvarSlettJeg bor utenfor allfarvei :D
SvarSlett